Energie voor de échte inkoopprijs

Net als andere leveranciers kopen wij energie in op de beurs. Het grote verschil is dat wij de inkoopprijs 1-op-1 doorgeven aan jou. Verdienen wij dan niets? Jawel, maandelijks 5 euro voor gas en 5 euro voor stroom. Niets meer en niets minder.

Hoeveel kan ik besparen?

Direct overstappen

  • easyEnergy regelt je overstap
  • Altijd gratis opzegbaar
  • 100% groene stroom
Stap nu direct over

easyEnergy in een notendop

Blijvend goedkope energie

Voor de maandelijkse vaste leveringskosten van 5 euro voor groene stroom en 5 euro voor gas krijg je bij easyEnergy energie voor de inkoopprijs. Zonder winstopslag. Hierdoor leveren we blijvend goedkoop energie en hoef jij nooit meer over te stappen.

Profiteer van je slimme meter

Dankzij je slimme meter koppelt easyEnergy jouw verbruik aan de op dat moment daadwerkelijk geldende inkoopprijs. Voor stroom is dit ieder uur een ander tarief en voor gas iedere dag. easyEnergy is de eerste in Nederland die dat doet. Zo profiteer je optimaal van je slimme meter en krijg je jouw energie voor de daadwerkelijke inkooprijs.

Altijd kosteloos opzegbaar

Bij andere energiebedrijven moet je vaak een boete betalen als je weggaat.
Bij easyEnergy kan je elke dag weg. Zonder boete. Dat vinden wij eerlijk. Eigenlijk zelfs zoals het hoort.

Zo werkt easyEnergy

Bij easyEnergy betaal je €5,- voor groene stroom en €5,- voor gas aan vaste leveringskosten per maand.

Elke dag kopen wij jouw energie in op de handelsbeurs en berekenen deze zonder winstopslag door. De hoogte van deze tarieven kan verschillen per uur (stroom) en per dag (gas). Soms zijn ze hoger, soms zijn ze lager.

Dankzij je slimme meter koppelt easyEnergy jouw verbruik aan de op dat moment geldende inkoopprijs. Voor stroom doen we dat per uur en voor gas per dag. Op deze manier profiteer je optimaal van je slimme meter.

5 bikkelharde feiten

FEIT #1

Wij verdienen niets aan je verbruik

Bij easyEnergy geven we de inkoopprijs één op één aan je door. Zonder winstopslag. Verdienen wij dan niks? Jawel, maar niet zo veel, namelijk de maandelijkse vaste leveringskosten van 5 euro voor groene stroom en 5 euro voor gas.

FEIT #2

Dit is geen aanbieding

Bij easyEnergy krijgt iedereen dezelfde lage prijs. Altijd.

FEIT #3

Per dag opzegbaar

Bij easyEnergy kun je elk moment opzeggen. Zonder boete.

FEIT #4

Bij ons 'krijg' je helemaal niets

Bij easyEnergy doen we niet aan lokkertjes. Die betaal je uiteindelijk toch zelf. Dus geen welkomstbonus of aanmeldcadeaus. Gewoon de energie welke je verbruikt voor de inkoopprijs. Verder helemaal niets.

FEIT #5

easyEnergy is natuurlijk groen

Bij easyEnergy is stroom altijd groen. Dat is bij ons heel normaal.