Stroometiket

Open en eerlijk over onze stroom

We hebben ons eigen stroometiket zodat jij precies weet hoe duurzaam jouw stroom is. Het is ons jaarlijkse cadeautje aan jou, en we maken er een punt van om het tegen 1 mei te hebben klaarliggen. We willen transparant zijn over de impact op het milieu, zodat jij met een gerust hart van jouw stroom kunt genieten.

Met ons stroometiket kun je niet alleen zien hoe groen onze stroom is, maar ook waar het vandaan komt. We zorgen ervoor dat deze informatie klopt door Garanties van Oorsprong (GVO's) te gebruiken voor groene energie. Die kopen we rechtstreeks van de producenten of handelaren van onze stroom. En we hebben nog een extra controle: de ACM (Autoriteit Consument & Markt) kijkt mee om er zeker van te zijn dat alles klopt. Zo zorgen we ervoor dat je altijd vol vertrouwen kunt rekenen op onze stroom.

Profiteer ook van actuele energietarieven

Wil je ook profiteren van actuele energietarieven? Bereken je aanbod en vraag direct online jouw energiecontract aan. Wij regelen je overstap.

Terugleveren via easyEnergy is absoluut het overwegen waard!

Heb je zonnepanelen of een windmolen en lever je stroom terug aan het stroomnet, dan krijg je de inkoop uurprijs ook voor het terugleveren van je stroom.

Energie terugleveren