Terug

Hoe kan ik bij storing of verhuizing naar een adres zonder slimme meter mijn meterstand doorgeven?

Indien wij jouw meterstand bij je opvragen ontvang je hiervoor e-en email met daarin een linkje waarmee je jouw meterstand aan ons kunt doorgeven. Wil je graag jouw meterstand doorgeven, maar je hebt geen e-mail van ons ontvangen, neem dan contact met ons op via klantenservice@nl.easyEnergy.com.

Aangezien ons product op de slimme meter gebaseerd is, kunnen wij alleen blijvend goedkoop gas en groene stroom voor de inkoopprijs leveren met een werkende slimme meter. Daarom rekenen we bij een verhuizing naar een adres zonder slimme meter een verhuistarief over de periode dat er nog geen slimme meter aanwezig is. Bij een storing gaan wij er vanuit dat je zo snel mogelijk van de goedkope inkoopprijs gebruik wilt maken en je de storing meldt bij de netbeheerder.

Als je binnen drie maanden weer een werkende meter hebt, vergoeden we het verschil tussen het storingstarief en ons inkooptarief. Duurt het langer dan de afgesproken periode (om welke reden ook) of wil je uiteindelijk toch geen slimme meter aanvragen, dan kunnen we niet langer onze belofte aan je waarmaken en vergoeden we het verschil tussen de inkoopprijs en storingstarief niet.

Is je vraag beantwoord?

Andere vragen over mijn easyEnergy