Terug

Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?

Wij doen als easyEnergy natuurlijk ons uiterste best om het voor onze klanten het zo goed mogelijk te doen. Dat geeft ons energie en daarvoor gaan we ver. Elke dag weer. Toch kan het voorkomen dat je probleem niet tot volle tevredenheid is opgelost en je een klacht hebt. Daarvoor hebben we een klachtentraject in het leven geroepen waar je gebruik van kunt maken.

  • In het geval van storingen kun je altijd het nationaal storingsnummer bellen (0800-9009).
  • Je ontvangt altijd binnen twee werkdagen na ontvangst van jouw klacht een bevestiging, per e-mail of per post. Je ontvangt van easyEnergy een inhoudelijke reactie en/of een voorstel voor een oplossing binnen 10 werkdagen na ontvangst van jouw klacht.
  • Ben je van mening dat jouw klacht niet correct is behandeld, dan kan je jouw klacht voorleggen aan de Klachtencommissie van easyEnergy. De Klachtencommissie van easyEnergy beoordeelt de klacht en de gevolgde procedure opnieuw en toetst of easyEnergy jouw klacht correct heeft behandeld. Je ontvangt binnen 4 weken schriftelijk bericht.
  • Ben je van mening dat de Klachtencommissie van easyEnergy jouw klacht niet correct heeft behandeld dan kan je de hulp inroepen van een externe, onafhankelijke geschillencommissie. Voor consumenten als klein-zakelijke kleinverbruikers is dat de Geschillencommissie Energie. Klik hier voor meer informatie als je een consument bent en hier als je een klein-zakelijke kleinverbruiker bent.
Is je vraag beantwoord?

Andere vragen over mijn easyEnergy