Terug

Kan ik een spoedaanvraag doen voor levering van energie?

Als je een energiecontract hebt afgesloten bij easyEnergy, zullen wij jouw huidige contract opzeggen. De overheid heeft een wettelijke opzegtermijn van 30 dagen voorgeschreven en die respecteren we bij easyEnergy. Wil je toch een spoedaanvraag doen voor het aansluiten van energie kies dan in ons aanvraagformulier voor nieuwe klanten als situatie voor 'Overig'.

Met spoed energie aansluiten bij een andere leverancier

Wil je graag binnen de 30 dagen overstappen van easyEnergy naar een andere leverancier, dan doen wij niet moeilijk en gaan we dit zo snel mogelijk in gang zetten. Echter, deze kortere opzegtermijn geldt alleen als je zelf direct bij ons opzegt. Je dient hiervoor een e-mail naar klantenservice@nl.easyEnergy.com te sturen. Je ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een bericht, waarin jouw nieuwe leverancier door ons wordt gemachtigd om de gewenste overstap sneller te regelen dan gebruikelijk. Een termijn is nodig om de dag inkoop van jouw energie op de handelsbeurs voor de volgende dag tijdig stop te zetten.

Je kunt dus altijd met spoed opzeggen bij easyEnergy als je een andere leverancier hebt gevonden. Wij werken elke dag voor onze klanten om de ├ęchte inkoopprijs en de beste service aan te bieden. Als je niet tevreden bent, dan moet je altijd kunnen overstappen. Zo zit je geen dag te lang vast aan easyEnergy.

Is je vraag beantwoord?

Andere vragen over overstappen naar easyEnergy