Blijvend goedkope energie

Een energieleverancier zonder lokkertjes

Volgens easyEnergy kan de Nederlandse energiemarkt een stuk eerlijker en transparanter. De meeste energieleveranciers rekenen een stevige winstopslag bovenop de prijs die zijzelf betalen. Met dat geld, jouw geld dus eigenlijk, financieren ze hun personeel, dure panden en niet te vergeten, de voetbal sponsordeals.

Daarnaast werken veel energieleveranciers met lokkertjes: welkomstbonussen en kortingen die je moeten overhalen om te switchen. Al die kosten moeten natuurlijk wel terugverdiend worden, en jij mag raden wie de rekening daarvoor betaalt.

Bij easyEnergy vinden we dat onrechtvaardig en doen we het anders. Revolutionair anders. Net als alle andere energieleveranciers koopt easyEnergy haar energie in op de Europese Gas- en Elektriciteitsmarkt. Het grote verschil is echter dat easyEnergy deze beursprijs één-op-één doorgeeft aan al haar klanten, zonder verborgen kosten, nu én in de toekomst. We rekenen een minieme opslag, en we brengen, net zoals elke energieleverancier, vaste leveringskosten in rekening. Bij ons is dat per maand maar 5,00 euro voor groene stroom en 5,00 euro voor gas. Hier doen wij alles voor. Of je nu een nieuwe klant bent of al een tijdje bij ons bent, dat maakt voor ons niet uit.

Hierdoor levert easyEnergy blijvend voordelige energie in Nederland.

In de pers

Regelmatig verschijnt easyEnergy in de pers. In ons overzicht vind je een verzameling van actuele onderzoeken en artikelen.

easyEnergy in de pers

x e

Onze kennisbank

Alles weten over goedkope energie? Bij easyEnergy vertellen we je er graag over in onze kennisbank.

Naar onze kennisbank

Blijvend goedkope energie

Feit #1

Slim met energie

Bij easyEnergy geven we de inkoopprijs één op één aan je door. In je eigen klantportaal heb je inzage in deze prijzen: zowel voor de lopende als de aankomende dag. Zo kun je zien wanneer de energie het goedkoopst is en kun je je verbruik daarop sturen. Je slimme meter koppelt je verbruik immers meteen aan de dan geldende inkoopprijs. Dat is pas slim!

Feit #2

Dit is geen aanbieding

Bij easyEnergy krijgt iedereen dezelfde lage prijs. Altijd. Vandaar dat we zeggen: blijvend goedkope energie.

Feit #3

Per dag opzegbaar

Bij easyEnergy kun je elk moment opzeggen. Zonder boete.

Feit #4

Bij ons 'krijg' je helemaal niets

Bij easyEnergy doen we niet aan lokkertjes. Die betaal je uiteindelijk toch zelf. Dus geen welkomstbonus of aanmeldcadeaus. Gewoon de energie welke je verbruikt voor de inkoopprijs. Verder helemaal niets.

Feit #5

easyEnergy is natuurlijk groen

Bij easyEnergy is stroom altijd groen. Dat is bij ons heel normaal.

Profiteer ook van blijvend goedkope energie!

Wil je ook profiteren van blijvend goedkope energie? Bereken je aanbod en vraag direct online jouw energiecontract aan. Wij regelen je overstap.

We zijn gevestigd in Maastricht

  • e-Energy Europe B.V.
  • petrus regoutplein 1
  • 6211 xx maastricht
  • KvK-nummer: 67225799
  • BTW-nummer: NL8568 84 765 B01
  • IBAN: NL17RABO0314957391

easyEnergy is een handelsnaam van e-Energy Europe B.V. en heeft een vergunning voor levering van energie (ACM besluiten 2017/201371 en 2017/201374).

easyEnergy® is part of the easy® family of brands. Voor meer informatie: easy.com en easyHistory.info.

Klantenservice

easyEnergy® is part of the easy® family of brands. Voor meer informatie: easy.com en easyHistory.info.